Kamu İhale Kurumu (KİK ) İle İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İstanbul-SEM) arasında eğitim protokolü imzalandı.

Kamu İhale Kurumu (KİK) İle İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ( İstanbul-SEM) arasında eğitim protokolü imzalandı.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mahmut Ak ile Kamu İhale Kurumu Başkanı Hamdi Güleç’in imzaladığı eğitim işbirliği protokolü kapsamında ‘kamu ihale mevzuatı eğitimi’ vermek üzere İstanbul-SEM yetkilendirilmiştir.

İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Levent Şahin, İktisat Fakültesi Maliye Bölümü Başkanı Prof.Dr. Ateş Oktar, İstanbul-SEM Müdürü Prof.Dr. Nilgün Çil ve İstanbul-SEM Müdür yardımcısı Prof.Dr. Burcu Kıran Baygın İstanbul-SEM Yürütme kurulu üyeleri olarak görev yapacaklardır.

İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ( İstanbul-SEM) Müdürü Prof.Dr. Nilgün Çil , ilk eğitimin Ekim 2020’de planlandığını ve bu kapsamda çalışmaların başlatıldığını  bildirmiştir.

İstanbul - SEM