Uygulamalı E-Tıcaret Uzmanlığı Sertıfıka Programı

EĞİTİMİN TANITIMI

Bu eğitim dijitalleşen iletişim teknolojilerinin giderek geliştiği ve yaygınlaştığı bir dünyada, ticaretin de bu değişime parallel olarak kazandığı hıza ve yeniliklere odaklanmaktadır. Bu doğrultuda e-ticaret dinamiklerini, tarihsel gelişiminden hareketle günümüz ve geleceğin trendlerine uygun bir şekilde ele almak, kavramsal bilgilerin yanı sıra, e-ticarete konu olmuş önemli ve bilinen örnek olaylar ile genişlik kazandırmak programın temel amaçlarını oluşturmaktadır.

Programın içeriği, e-ticaretin doğuşu ve gelişimi ile başlayarak, nasıl elektronik ortamda yapılabildiğinden bahisle ürün ve hizmet gruplarına göre uygun e-ticaret uygulamaları, elektronik ticaret altyapısı, teknik gereksinimler, yasal yükümlülükler, dijital pazarlama ve e-ticaret tanıtım tutundurma stratejileri, ürün yönetimi, farklı e-ticaret modeleri ile pazaryerleri olmak üzere birçok önemli ve güncel konu dışında; e-ticaretin önümüzdeki yıllarda yapısını tümden değiştirecek M-ticaret ve S-ticaret gibi yenilikçi kavram ve uygulamaları da kapsamaktadır.  



EĞİTİM İÇERİĞİ

e-ticarete Giriş, Temel Kavamlar, e-ticaretin Gelişimi ve Tarihi

e-ticarette Yer Alan İş Modelleri
e-ticaret Sitesi ve Pazar Yerleri

UYGULAMA: SHOPIFY – SHOPIER MAĞAZA OLUŞTURMA

e-ticarette Ödeme Çözümleri – Yeni Ödeme Yöntemleri

Güvenlik ve e-ticaret

Tedarik Zinciri Yönetimi ve Lojistik

e-ticarette Ürün Kavramı – Ürün Yönetimi ve Kârlılık Odaklı Fiyatlandırma Stratejileri

Yasal Mevzuat, Vergi Unsurları ve Temel Etik Kavramlar

e-ticarette Kullanıcı Deneyimi: Site Arayüzü, Tasarım ve Diğer Görsel Unsurlar

e-ticarette Pazarlama İletişimi – Marka

Dijital Pazarlama ve Reklam

e-ticarette Ölçümleme, Performans ve e-ticaret Stratejileri

e-ticarette Yeni Trendler: S-Ticaret – M-Ticaret

EĞİTİM TARİHLERİ 
GÜNELLENMEKTEDİR.
TOPLAM : 25 SAAT
Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır.







EĞİTİM YERİ
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ / BEYAZIT KAMPÜS

EĞİTİM ÜCRETİ

12.000 TL (KDV Dahil)


EĞİTMEN KADROSU

Dr. Naim Çetintürk 1998 yılından beri web tasarım ve dijital medya ile ilgilenmenin yanı sıra, 2005 yılından beri Türkiye'nin önde gelen reklam ajanslarında Philips, Bridgestone, Türk Hava Yolları, Ziraat Bankası, KIA, Lassa, 3M gibi birçok ulusal ve uluslararası markanın çizgi üstü reklam ve pazarlama kampanyalarını hayata geçirdi. Daha sonra Doğu Avrupa'nın En Büyük Aracı Kurumu XTB'de başta Türkiye pazarı olmak üzere farklı ülkelerde Head of Marketing olarak 6 yıl görev yaptıktan sonra Türkiye'nin lider anne bebek perakendecisi e-bebek'te Pazarlama Müdürlüğü ardından arabam.com’daki CMO görevini sürdürdü. 2014 yılından bu yana İstanbul Üniversitesi bünyesinde pazarlama, marka, e-ticaret ve perakende mağazacılık dersleri veren Naim Çetintürk'ün 3'ü ders kitabı olmak üzere pazarlama ve dijital pazarlama alanında 6 kitabı, çeşitli dergilerde yayımlanan makaleleri ve sektörel dergilerde birçok ropörtaj ve yazıları bulunmaktadır. IAB (internet advertising bureau), Reklam Yaratıcıları Derneği (RYD), Reklamverenler Derneği (RVD) üye ve temsilcilikleri yanında Effie, Cannes Lions, Altın Örümcek gibi birçok pazarlama yarışmasında jüri üyeliği yapmış, birçok global yarışmada ise yaptığı reklam kampanyaları ile (Effie, Kristal Elma, Altın Örümcek, Doğrudan Pazarlama Ödülleri vb.) birçok prestijli reklam ve pazarlama yarışmasında ödüller kazanmıştır.

20 yıldan uzun bir süredir dijital pazarlama ve arama motoru reklamcılığı ilgili çalışmalarına devam etmektedir. Microsoft E-commerce, Google Analytics, ve Google Adwords sertifikalarına sahip olmanın yanında, Google, SEMRUSH, Hubspot, Sitecore, GetResponse, Salesforce ve Adobe gibi şirketlerin yurtdışında ürünleri ile ilgili sunduğu eğitimlere katılım sağlamıştır. Halen Nurol Holding’de CMO (Chief Marketing Officer) görevini sürdürmekte ve İstinye Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi olarak e-ticaret ve pazarlama üzerine dersler vermektedir. Yerel ve uluslararası birçok pazarlama/reklam ödüllerine sahiptir.

VERİLECEK BELGE veya SERTİFİKANIN ADI
Eğitim sonunda eğitimini tamamlayan katılımcılara “Uygulamalı E-Ticaret Uzmanlığı Sertifika Eğitimi” ni tamamladıklarına dair katılım belgesi verilecektir.




KİMLER KATILABİLİR ?

Güncellenmektedir.


BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

Halk Bankası Beyazıt Şubesi
Şube kodu : 820
Hesap No : 06200404
IBAN : TR87 0001 2009 8200 0006 2004 04

* Merkezimize yapılacak olan eğitim ödemelerinin veya ön kayıt ücretlerini Halk Bankası IBAN numarasına veya Hesap No yatırılması halinde Yapılan ödemelerde;

Alıcı adı kısmına : İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araş.
Açıklama Kısmına : Adınız-Soyadınız ve hangi eğitim(Eğitim adını kısaltarak yazabilirsiniz. ) olduğunu mutlaka yazınız.Aksi takdirde yapılan ödeme size ait olduğu anlaşılmamaktadır…


KREDİ KARTI İLE ÖDEMELER HAKKINDA

Kredi Kartlarına Tek Çekim yapılabilmektedir. 

Kredi Kartı Ödemeleri İ.Ü.Sürekli Eğitim Merkezinde Yapılmaktadır.


ÜCRET İADELERİ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİ
Herhangi bir Eğitimden vazgeçme durumunda, Eğitimi başlama tarihinden en az 5 iş günü öncesinden haber verilerek mazeret dilekçesini İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Sunmalıdır. Sunulan mazeret Dilekçesi İstanbul – SEM yönetiminden geçtikten ve kabul edildikten sonra iade edilir. İade şartları ise merkeze sunulan mazeret dilekçesinin başvuru yapan kişinin iban no su ve yatırılan dekont gereklidir.kesilen fatura iade edilmelidir.Gerekli olan belgeler gelmediği süreçle iade edilemez.

Muhasebe Birimi : 0212 440 00 00 / 13077 


İSTANBUL - SEM EĞİTİMİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

Hizmet Sözleşmesine Ulaşmak için TIKLAYINIZ