Elektronik İhale ve Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi

EĞİTİMİN TANITIMI

Kamu İhale Kurumu uzmanlarının görev alacağı bu eğitimle, tüm Türkiye’de kamu ve özel sektörde kamu alımları ve/veya kamu ihaleleri konularıyla ilgili çalışanlara ulaşılması planlanmaktadır.


  • İhale Uygulamalarına İlişkin Ortak Hükümler
  • Yapım İşleri İhaleleri Özel Hükümleri
  • Mal Alımı İhaleleri Özel Hükümleri
  • Hizmet Alımı İhaleleri Özel Hükümleri
  • Hizmet Alımı İhaleleri Özel Hükümleri
  • İhaleleri Şikâyet ve İnceleme Süreci
  • E-İhale ve E-Eksiltme





DERS PROGRAMI



EĞİTİM TARİHLERİ

Yeterli katılımcı sağlanamaması durumunda tarihler revize edilebilir.



EĞİTİM YERİ

Uzaktan eğitim yöntemiyle  (çevrim içi eş zamanlı sanal sınıf ortamında) “Kamu İhale mevzuatı Eğitimi” gerçekleştirilecektir.


ONLİNE EĞİTİM ÜCRETİ

1200 TL (KDV Dâhil) 


Önemli Bilgilendirme


  • Kamu kurumlarının eğitim ücretini ödemesi 2020 yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanunu’nun ekli (E) cetveli 29. sıra (a) bendine göre yapılabilmektedir.
  • Kamu kurumlarından gelecek olan katılımcıların eğitim ücretleri kendi kurumları tarafından karşılanabilmektedir.
  • Kamu kurum ve kuruluşları 4734 Sayılı kanun çerçevesinde bir “Hizmet” olan eğitim, kurs ve seminer faaliyetleri, bunu düzenleyen kuruluştan fatura karşılığı satın alınabilmektedir.
  • Söz konusu hizmetin kurum bütçesinden doğrudan temin (22-d/22-b) yöntemi ile ödenmesi mümkündür. Analitik bütçe sınıflandırmasına göre ödemeler, 03.5.9.03 Kurslara katılım gideri bütçe tertibinden yapılabilmektedir. Döner sermayeli idarelerde ise genel yönetim giderleri (Eğitim, seminer, kurs vb.) tertiplerinden ödenebilir.


EĞİTMEN KADROSU

Eğitimler Kamu İhale Kurumu uzmanları tarafından verilecektir.


VERİLECEK BELGE veya SERTİFİKANIN ADI

Eğitimi tamamlayan ve yapılacak sınavda başarılı olanlara Kamu İhale Kurumu (KİK) Onaylı Sertifika, eğitime katılıp sınava giremeyenlere ise Katılım Belgesi verilecektir.


KİMLER KATILABİLİR ?

Türkiye’de kamu ve özel sektörde kamu alımları ve/veya kamu ihaleleri konularıyla ilgili çalışanlar ve konuya ilgi duyan herkes katılabilir.

BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ

Halk Bankası Beyazıt Şubesi
Şube kodu : 820
Hesap No : 06200404
IBAN : TR87 0001 2009 8200 0006 2004 04

* Merkezimize yapılacak olan eğitim ödemelerinin veya ön kayıt ücretlerini Halk Bankası IBAN numarasına veya Hesap No yatırılması halinde Yapılan ödemelerde;

Alıcı adı kısmına : İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araş.
Açıklama Kısmına : Adınız-Soyadınız ve hangi eğitim(Eğitim adını kısaltarak yazabilirsiniz. ) olduğunu mutlaka yazınız.Aksi takdirde yapılan ödeme size ait olduğu anlaşılmamaktadır…


KREDİ KARTI İLE ÖDEMELER HAKKINDA

Kredi Kartlarına Tek Çekim yapılabilmektedir. 

Kredi Kartı Ödemeleri İ.Ü.Sürekli Eğitim Merkezinde Yapılmaktadır.


ÜCRET İADELERİ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİ
Herhangi bir Eğitimden vazgeçme durumunda, Eğitimi başlama tarihinden en az 5 iş günü öncesinden haber verilerek mazeret dilekçesini İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Sunmalıdır. Sunulan mazeret Dilekçesi İstanbul – SEM yönetiminden geçtikten ve kabul edildikten sonra iade edilir. İade şartları ise merkeze sunulan mazeret dilekçesinin başvuru yapan kişinin iban no su ve yatırılan dekont gereklidir.kesilen fatura iade edilmelidir.Gerekli olan belgeler gelmediği süreçle iade edilemez.

Muhasebe Birimi : 0212 440 00 00 / 13077 


İSTANBUL - SEM EĞİTİMİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

Hizmet Sözleşmesine Ulaşmak için TIKLAYINIZ