ASP.NET CORE + MİKROSERVİS EĞİTİMİ - ANGULAR 9 EĞİTİMİ
.NET Core Eğitimi
Bu eğitimle birlikte katılımcılar, nesne yönelimli programlamayı (OOP) etkin bir biçimde kullanarak katmanlı yapıdaki proje mimarisi ile birlikte servis alt yapısının da kullanıldığı modüler, platform bağımsız ve performanslı web projeleri geliştirirler.
Angular 9 Eğitimi
Angular, Google tarafından desteklenen, açık kaynak kodlu, javascript tabanlı, MVC design patern üzerine kurgulanmış dinamik ve güçlü bir geliştirme kütüphanedir (Framework). Daha çok Tek Sayfa Uygulamaları diye adlandırılan Single Page Applications oluşturmak için kullanılır. Uygulama bileşenlerinin açık bir şekilde belirtilmesi (Readability), kod yazımını önemli ölçüde azaltması, HTML etiketlerini kolayca genişletebilmesinden dolayı oldukça popülerdir.
Kullanılmasında ki en önemli amaç, tek bir sayfa üzerinden dinamik olarak geliştirme olanağı sağlamasıdır ve benzer yapılı diğer kütüphanelerden en büyük farkı, çift yönlü olmasıdır. Yani veride yapılan herhangi bir değişiklik görünümde, görünümde yapılan herhangi bir değişiklik/güncelleme de veriye yansımaktadır.
Angular Eğitimde versiyon faklılıkları bazen geliştiriciler ve eğitim almak isteyen kurumlar için karışıklıklara neden olabilmektedir. Angular tarafında radikal değişim, framework mimarisinin kökten değiştirilmesi ile, 2.0 sürümünden sonra meydana geldi. Bu fark AngularJS ile uygulama geliştirilen yazılımcılar için yep yeni bir kütüphanenin (framework) öğrenilmesi anlamına gelmektedir ve adlandırmada da JS son eki atılarak sürüm numaralanıdırması şeklinde ilerlemektedir.
Angular uygulamaları Javascript’in üzerine inşa edilmiş bir dil olan Typescript’in Html, Css ile birlikte kullanılmasını içerir. Böylece Microsoft’un desteklemiş olduğu Typescript dilini temel alarak bambaşka bir çatı ile yenilenmiş oldu. Bilindiği gibi Typescript ile yazılan kodlarla, Javascript çıktısı oluşturur ardından tarayıcılarda bu kodlar işlenmektedir. Typescript kullanımı, Angular uygulama geliştirmek için zorunlu değildir fakat kullanım kolaylığı ve avantajları sayesinde kullanılmasının daha yararlı olmaktadır. Kurumsal TypeScript Eğitimi detaylarına buradan da ulaşabilirsiniz.
Kurumsal Angular eğitimimize katılarak, kurumunuz için daha az geliştirme ve bakım maliyetleri ile daha hızlı yatırım geri dönüşü elde etmenize yardımcı olacak ve projelerinizde yer alan yazılım geliştiricilerinizin Tek Sayfa Uygulamaları (SPA) oluşturabilmeleri için bu dilin temellerini alanında uzman eğitmenlerimizden, uygulamalar ve pratikler yaparak öğrenmiş olacaklardır.
.NET Core Eğitim İçeriği
MVC yapısı (Controller, View, Model)
Request - Response - Query String
Layout , ViewStart, View Imports Kavramları
Dinamik Sayfa Oluşturma
Razor Markup Language
Asp.Net Web Uygulama Ayarları
Controller’dan View’a Veri Taşıma
CRUD Operasyonları
Asp.Net Core İç Yapısı (Middleware)
Core için EF (EF Core)
Routing, Tag Helpers
Kimlik Doğrulama ve Yetkilendirme
Katmanlı Mimarı (NTier, Repository)
Web API ve Swagger
Dependency Injection
Projeleri Yayınlama ve Dağıtım
ANGULAR 9 EĞİTİM İÇERİĞİ
Angular Mimarisi (Introduction - Why Angular?)
Angular Versiyonları ve Angular JS Farkı (Understanding Angular Versions)
TypeScript Temelleri (TypeScript and ECMAScript 6 (ES6) Fundamentals)
Angular CLI ve Node JS Kurulumu (Angular CLI & Node JS installation)
Angular Modulleri ve NPM (Angular Modules and NPM)
Veri Bağlama (Data - Binding)
Angular CBileşenleri (Angular Components)
Bağımlılıkları Azaltma (Dependency Injection)
Formlar, Doğrulama ve Dinamik Formlar (Forms, Validation and Dynamic Forms)
Şablon Yazımı (Template-driven Forms)
Http İstemcisi (Http Client)
Yaşam Döngüsüne Müdahale Etme (Hierarchical Injectors ve Pipes)
Routing Mimarisi (Routing Architecture)
Güvenlik (Security)
Animasyonlar (Animations)
Proje Geliştirme (Project Developmen
EĞİTİM TARİHLERİ
Eğitim Saatleri: 09:30 – 16:30 / 5 İş günü = Toplam 35 Saat
Angular 9 Eğitimi İçeriği:
Eğitim Saatleri: 09:30 – 16:30 / 4 İş günü = Toplam 28 Saat
EĞİTİM YERİ
ONLİNE - CANLI DERS
EĞİTİM ÜCRETİ
GÜNCELLENECEKTİR.
VERİLECEK BELGE veya SERTİFİKANIN ADI
Katılım Sertifikası:
%90 Katılım oranı ile kursiyerlerimize verilecek olan katılım sertifikasıdır.
Başarı Sertifikası:
Bitirme projesini tamamlayan kursiyerlerimize verilecek olan başarı sertifikasıdır.
KİMLER KATILABİLİR ?
.NET Core Eğitimi
Infotech Academy’nin yazılım eğitimlerine geleceğini ve kariyerini yazılım sektöründe devam ettirmek isteyen herkes katılabilir.
Kurumsal firmaların yazılım geliştirme departmanlarında programcı, analist, test uzmanı gibi unvanlarla kariyer yapmak isteyen
Üniversite mezunu olup kurumsal firmaların yazılım departmanlarında üst düzey analist, yazılım uzmanı pozisyonlarından başlayarak, firmanın tüm teknoloji stratejisini belirleyen Bilgi Teknolojilerin’den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na kadar uzanan bir kariyere sahip olmak isteyen,
Bilişim sektörüyle ilgili ve güncel yazılım geliştirme teknolojileri hakkında kendini geliştirmek ve sektöründe aranan bir uzman olmak isteyen,
Microsoft Yazılım Uzmanlığı Eğitimi ile Uluslararası sertifikalar ile yurt içi veya yurt dışında çalışma olanakları elde etmek isteyen,
Kurum için çok değerli olan kurumsal verilerin saklanması, analizi, raporlanması, destek sistemlerinin geliştirilmesi gibi kısaca iş zekası denilen yapıları kurgulayan, yöneten ve uzman olmak isteyen herkes yazılım kursuna katılabilir.
En önemlisi de yazılım sektöründe yenilikçi fikirlerinizi hayata geçirebilir; geçiminizi sağlamanın ötesinde, teknolojiyi akıllıca kullanarak kendinize ve başkalarına yeni iş olanakları yaratacak parlak girişimlerin öncüsü de olabilirsiniz.
Angular 9 Eğitimi
Geleceğini ve kariyerini yazılım sektöründe devam ettirmek isteyen herkes katılabilir.
BANKA HESAP BİLGİLERİMİZ
KREDİ KARTI İLE ÖDEMELER HAKKINDA
Paraf Kart ( Halk Bankası ) 3 Taksit , Diğer Kredi Kartlarına Tek Çekim yapılabilmektedir.
Kredi Kartı Ödemeleri İ.Ü.Sürekli Eğitim Merkezinde Yapılmaktadır.
ÜCRET İADELERİ HAKKINDA GEREKLİ BİLGİ
Muhasebe Birimi : 0212 440 00 00 / 13077
İSTANBUL - SEM EĞİTİMİ HİZMET SÖZLEŞMESİ
Hizmet Sözleşmesine Ulaşmak için TIKLAYINIZ