GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİ

(EXPLORER DAN GİRENLER TARİHLERİ '' YIL - AY - GÜN '' ŞEKLİNDE ARALARA (- ) TiRE iŞARETi KOYULACAK ŞEKİLDE GİRMELİLERDİR) ÖRNEK: 1983 - 12 - 14

Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Yeni program tarihleri belirlendiğinde ön kayıt açılacaktır.

EĞİTİMİN TANITIMI:

Gıda Sektörünün tüm üyeleri için uygulanması mutlak yararlı olan HACCP sistemin yararları, kökeni, temel prensipleri hakkında bilgilendirme yapmak bu sistemin nihai ve uluslararası geçerli yönetim standardı olan TS EN ISO 22000 standardının şartlarını açıklamaktır.Bunun yanında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Standardı'na uygun bir kalite yönetim sistemi kurmak, geliştirmek veya sürdürmek isteyen firmalardan katılımcılara, standardın istediği minimum gerekliliklerin karşılanmasına yönelik açıklayıcı bilgi verilmesi amaçlanmaktadır.

TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı güvenli gıda üretme hedefi olan kurumların uygulamalarına kılavuzluk etmesi ve bu doğrultuda denetim ve sertifikasyon gerçekleştiren kuruluşların denetim proseslerine temel oluşturması amacı ile hazırlanmıştır. Bu kuruluşların ürünlerinin kalitesinin güvence altına alınması ve müşterilerinin memnuniyetinin sağlanması için bu işletmelerde ISO 9001 kalite yönetim sistemi şartlarının uygulanması sıklıkla başvurulan bir uygulamadır.

KIMLER KATILABILIR:

Gıda Güvenliği Yönetim sistemlerinin kurulması ve yürütülmesi faaliyetlerinde rol alan her türlü üst ya da orta kademe yönetici ve teknik personel ve bu pozisyonlarda çalışmaya aday öğrenciler.

EĞİTİM ÜCRETİ:

200 TL KDV DAHİL

EĞİTİM TARİHLERİ:

28-29.05.2016   (2 Gün )

09:30 - 17:00

EĞİTİM YERİ:

İ.Ü. Beyazıt Yerleşkesi

EĞİTMEN KADROSU:

İ.Ü. Veteriner Fakültesi

Prof. Dr. Hakan BOZKURT

Prof.Dr. Özge ÖZGEN ARUN

VERİLECEK SERTİFİKANIN ADI:

ISO 9001 Kalite yönetim sistemi bilgilendirme eğitimi katılım sertifikası

ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği yönetim sistemi bilgilendirme eğitimi katılım sertifikası