Banka Hesap No

Şube kodu : 820

Hesap No : 06200404

IBAN : TR87 0001 2009 8200 0006 2004 04

* Merkezimize yapılacak olan kurs ödemelerinin veya ön kayıt ücretlerini Halk  Bankası IBAN  numarasına veya Hesap No yatırılması halinde  Yapılan ödemelerde;

Alıcı adı kısmına : İ.Ü.Sürekli Eğitim Merkezi
Açıklama Kısmına : Adınız-Soyadınız ve hangi kurs (Kurs adını kısaltarak yazabilirsiniz. ) olduğunu mutlaka yazınız.Aksi takdirde yapılan ödeme size ait olduğu anlaşılmamaktadır…

Kredi Kartı İle Ödemeler Hakkında

Paraf Kart ( Halk Bankası ) 3 Taksit , Diğer Kredi Kartlarına Tek Çekim yapılabilmektedir.

Kredi Kartı Ödemeleri İ.Ü.Sürekli Eğitim Merkezinde Yapılmaktadır.

Ücret İadeleri Hakkında Gerekli Bilgi

KATILIMCI herhangi bir eğitimden vazgeçme durumunda, katıldığı eğitim başlama tarihinden en az 5 iş günü öncesinden haber verilerek,mazeret dilekçesi ile İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Sunmalıdır. Sunulan mazeret dilekçesi İstanbul – SEM yönetiminden geçtikten ve kabul edildikten sonra iade edilir. İade şartları ise Merkeze sunulan mazeret dilekçesinin başvuru yapan kişinin iban no su ve yatırılan dekont gereklidir.Kesilen fatura iade edilmelidir.Gerekli olan belgeler gelmediği süreçle iade edilemez.
* Mazereti kabul edilmeyen sebeplerden dolayı İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi sorumlu tutmayacağını kabul eder.

İstanbul - SEM Eğitimi Hizmet Sözleşmesi

Sözleşmeye ulaşmak için Tıklayınız