Export date: Thu Jun 21 15:59:44 2018 / +0000 GMT

İstanbul Üniversitesi ve UGETAM Arasında Eğitim Protokolü İmzalandı

İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (İstanbul SEM) ve UGETAM (İstanbul Uygulamalı Gaz ve Enerji Teknolojileri Merkezi) arasında hayata geçirilecek “Eğitim Protokolü”, 12 Ocak 2018 tarihinde İÜ Rektörlük Makamı'nda imzalandı. Protokolü İstanbul Üniversitesi adına İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, UGETAM adına UGETAM Genel Müdürü Dr. Şenol Yıldız imzaladı.

filehandler

Protokol, tarafların ortak düzenleyecekleri mesleki, kişisel gelişim ve teknik eğitim faaliyetlerini ve eğitim tesislerinin kullanımını kapsıyor.

İstanbul SEM ve UGETAM arasında düzenlenecek olan eğitimlerin ihtiyaçlarının analiz edilmesi ve bu eğitimlerin içeriğinin belirlemesi; ihtiyaca göre içeriği belirlenen eğitimlerin belirlenen tarihte gerçekleştirilmesi planlanıyor. Protokolde yönetici, yönetici adayları ve çalışanlara yönelik kişisel gelişim programlarının tasarlanarak uygulanması da yer alıyor.

Düzenlenecek eğitimde ders verecek eğitmenler İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve İstanbul Üniversitesi dışından görevlendirilecek Öğretim Üyeleri arasından belirlenecek. Eğitim mekânlarının İstanbul SEM ve UGETAM tarafından sağlanacağı eğitimlerde reklam ve tanıtım faaliyetleri İstanbul SEM onayı ile UGETAM tarafından yürütülecek.

Protokolün imza törenine İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, İÜ Genel Sekreteri Metin Küçük, İstanbul SEM Müdürü Prof. Dr. Nilgün Çil ve İstanbul SEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Zeki Akyurt katıldılar.

[raw]
[/raw] [raw]
İstanbul - SEM
[/raw] [raw]